You are here

Едукација за предузетнике Панчева: Основе интернет пословања

22. 11. 2017.

Фондација "Регистар националног интернет домена" (РНИДС) и компанија „MadNet“, у сарадњи са Регионалном привредном комором Јужнобанатског управног округа, организују бесплатну једнодневну едукацију за предузетнике из Панчева и околине.

Домаћин скупа је „MadNet“, компанија са седиштем у Панчеву, која већ 15 година обезбеђује Интернет, телевизију, телефон и друге напредне услуге на тришту јужног Баната. „MadNet“ је такође и овлашћени регистар националних интернет домена.

Едукација се одржава 28. новембра 2017. у згради Регионалне привредне коморе, Змај Јовина 1а у Панчеву, са почетком у 10.00.

Кроз четири занимљиве теме и обиље примера из праксе, предавачи ће учеснике упознати са основама правилног пословног присуства на Интернету. Присутни ће кроз бројне савете доћи до информација на који начин, коришћењем Интернета, могу да унапреде своје пословање. Такође ће из прве руке, од домаћина скупа, добити и информације о томе како практично да реализују своје присуство на Интернету.

Теме и предавачи

  • Правилан пословни наступ на Интернету: зашто треба имати свој домен и сајт, и зашто многи кажу „моје“ кад мисле на туђе - Предраг Милићевић, руководилац Сектора маркетинга и комуникација у РНИДС-у
  • Како разумети разлоге за израду веб сајта: шта значи из пословне перспективе израда веб сајта, и како се као привредник припремити и учествовати у његовој изради - Драган Варагић, блогер, онлајн стратег, професионални предавач и консултант из области пословне примене Интернета.
  • Наступ на друштвеним мрежама: како осмислити пословни наступ на друшвеним мрежама и како их користити на прави начин - Милоје Секулић, оснивач и власник агенције "Homepage" и члан УО РНИДС-а.
  • Увод у оглашавање на Нету: пут одлучивања који купци пролазе, од момента када схвате да им одређени производ или услуга треба, па до саме онлајн или офлајн куповине - Јелена Ожеговић, сарадница за маркетинг и комуникације у РНИДС-у

Сатница скупа

10.00 Уводна реч
10.15 Предраг Милићевић - Из угла Гугла и ваших потрошача
11.00 Пауза
11.15 Драган Варагић - Како разумети разлоге за израду веб сајта
12.00 Пауза
12.30 Милоје Секулић - Наступ на друштвеним мрежама
13.15 Пауза
13.30 Јелена Ожеговић - Увод у оглашавање на Нету
14.15 Крај скупа

Пријава за учешће

Едукација је бесплатна за све заинтересоване, али је, због ограниченог капацитета сале, обавезна регистрација слањем мејла на , најкасније до 27. новембра у 14.00.