You are here

Едукација "Пословање на Интернету"

13. 05. 2017.

Фондација "Регистар националног интернет домена" (РНИДС) уз подршку Општине Бор и РТБ Бор, 19. маја 2017. организује бесплатну једнодневну едукацију за мале привреднике, у хотелу "Језеро" на Борском језеру.

Кроз четири занимљиве теме и обиље примера из праксе, предавачи ће учеснике упознати са основама пословног присуства на Интернету. Присутни ће кроз бројне савете моћи да сазнају на који начин употребом разних веб алата, интернет сајтова и друштвених мрежа, могу да повећају продају производа или услуга које нуде. 

Фејсбук пренос едукације биће омогућен на дан одржавања, док ће видео снимци такође бити доступни. 

Теме и предавачи су:

  • Правилан пословни наступ на Интернету (нет идентитет): зашто треба имати свој домен и сајт, како изабрати назив домена и о чему све треба водити рачуна овом приликом - Предраг Милићевић, руководилац Сектора за развој пословања и маркетинг у РНИДС-у.
  • Садржај - од креирања до дељења: о чему треба водити рачуна при креирању садржаја за пословни интернет сајт - Лазар Бошковић, оснивач и власник агенције АгитПРОП
  • Наступ на друштвеним мрежама: како осмислити пословни наступ на друшвеним мрежама и како их користити на прави начин - Милоје Секулић, оснивач и власник агенције "Homepage" и члан УО РНИДС-а. 
  • Промоција и оглашавање на Интернету: од плана до резултата - Јелена Ожеговић, сарадница за маркетинг и комуникације у РНИДС-у.

Улаз је слободан уз обавезно пријављивање најкасније до 16. маја на телефон 063/401 941 или слањем поруке на адресу: imk@rtb.rs.