You are here

Локалац на интернету 2024: Нова колекција за нове победе

10. 06. 2024.

Локалац на интернету је пројекат под окриљем Фондације „Регистар националног интернет домена Србије” (РНИДС) који подржава омладину у својим достигнућима, окупља локалну интернет заједницу, а сам пројекат је у протеклој години забележио импресивне резултате.

Тренутно је у продаји најновија Локалац колекција, која не само да нуди аутентичан и занимљив дизајн, већ наставља своју посвећеност подстицању образовања и дигитализације у Србији.

Регистар националног интернет домена Србије  један је од важних покретача образовних и дигиталних иницијатива широм Србије, а тиме што је део ове фондације, пројекат Локалац је оснажен да значајно допринесе овим примерима. Прошле године, захваљујући свима онима који верују у овај бренд, донирали смо Центру за младе таленте ,,Никола Тесла’’ средства од којих су обезбеђене котизације за учешће на међународнним такмичењима, а ученици су донели чак 27 медаља у Србију, показујући огроман потенцијал и таленат наше омладине.

Од самог почетка РНИДС-ов партнер на пројекту је бренд DechkoTzar. Они су задужени и за креирање нове јединствене колекције која одражава дух и циљеве ове иницијативе. Ова колекција на аутентичан начин представља нашу заједницу и симболизује подршку образовању и дигиталном расту.

Надовезујући се на досадашње успехе, Локалац ове године усмерава средства и подршку Математичкој гимназији. Позната по својој изврсности, ова институција је доследно неговала неке од најсјајнијих умова у земљи. Средства прикупљена продајом Локалац производа биће усмерена да помогну овим ученицима да учествују на међународним такмичењима, унапреде своја достигнућа и пласирају нашу земљу на светску сцену знања и науке.

Нова колекција садржи пет нових и другачијих дизајн решења, а асортиман укључује мајице за одрасле, цегере, шоље, чарапе и пешкир за плажу.

Куповином ових производа не добијате само комад одеће или аксесоар већ улажете у будућност младих талената који ће покретати следећи талас научног напретка у Србији. Зато је важно да направимо разлику заједно и пружимо добар пример!

Locally grown, globally known је парола од које је све почело, а која одражава став да је исправно бирати локално – национални домен, производе локалних произвођача... Локалац доприноси развоју локалне заједнице и правих вредности и улаже у младе таленте који својим знањем постижу светска достигнућа. Заједно правимо разлику за друштво у ком живимо.

Истражите нову Локалац колекцију на lokalac.rs и DechkoTzar онлајн радњама и у продавницама. Такође, пратите Локалац на друштвеним мрежама и прочитајте приче о доприносима који праве разлику.