You are here

РНИДС одржао бесплатну едукацију за мале бизнисе у Јагодини

05. 10. 2018.

"Na klik do kupca", JagodinaФондација "Регистар националног интернет домена" (РНИДС) је, у сарадњи са Љубишом Симићем, директором комапније SmileSoft из Јагодине, 3. октобра 2018. организовала једнодневни бесплатни скуп "На клик до купца!". Едукација је била намењена првенствено микро и малим предузећима и предузетницима из Јагодине и околине, који имају потребу и жељу да унапреде присуство своје фирме на Интернету.

70 посетилаца скупа имало је прилике да кроз четири предавања, која су обиловала бројним практичним саветима и информацијама, сазнају више о основама правилног интернет присуства, изради веб сајта из пословног угла, онлајн трговини из правне перспективе и оглашавању на Интернету.

Предраг Милићевић, руководилац Сектора маркетинга и комуникација у РНИДС-у је представио разлику између интернет присуства на свом и туђем домену, и објаснио како изабрати прави:

Драган Варагић, блогер, онлајн стратег и консултант из области пословне примене Интернета је говорио о томе како се као привредник припремити и учествовати у изради веб сајта и шта све чини трошак његове израде:

Жарко Птичек, арбитар у Комисији за решавање спорова поводом регистрације националних интернет домена при Привредној комори Србије и консултант у области примене ИТ права је дао практичне одговора на питања везана за онлајн трговину:

Иван Билди, власник дигиталне маркетинг агенције „Likes & Cookies“ и консултант из области дигиталног маркетинга је говорио о томе који је садржај важан за присуство на друштвеним мрежама и како се он креира: