You are here

РНИДС одржао едукацију „Пословање на Интернету“ у Бору

22. 05. 2017.

Око 50 представника малих предузећа, удружења, предузетника и заинтересованих грађана, присуствовало је едукацији „Пословање на Интернету“, која је одржана 19. маја, у Хотелу "Језеро" на Борском језеру.

Фондација "Регистар националног интернет домена Србије" (РНИДС), организовала је ову едукацију уз подршку Општине Бор и РТБ Бор, ради подршке пословном сектору из Бора и околине и едукације локалне интернет заједнице на тему пословног коришћења Интернета.

Кроз четири предавања, бројне практичне савете и информације, присутни су имали прилике да сазнају више о основама интернет присуства, осмишљавању садржаја, креирању пословних веб сајтова, друштвеним мрежама, оглашавању и промоцији на Интернету.

 „Из угла Гугла и ваших потрошача“, био је наслов предавања Предрага Милићевића, руководиоца Сектора за развој пословања и маркетинг у РНИДС-у, које можете погледати у наставку:

Лазар Бошковић, власник и креативни директор агенције АгитПРОП је у свом предавању детаљно објаснио концепт израде интернет сајта, начин припреме и коришћења садржаја и дао бројне практичне савете у вези са избором произвођача сајта и креирањем садржаја. О правилном наступу на друштвеним мрежама говорио је Милоје Секулић, оснивач и сувласник агенције "Homepage" и члан УО РНИДС-а, док је о оглашавању и промоцији на Интернету предавала Јелена Ожеговић, сарадница за маркетинг и комуникације у РНИДС-у

Фондација РНИДС овом приликом позива све заинтересоване који у својим градовима желе да организују едукације на ове или сродне теме, да нам се јаве са предлогом на адресу: kancelarija@rnids.rs