You are here

РНИДС у Крушевцу: о правилном пословном присуству на Интернету

21. 09. 2018.

Edukacija u KruševcuФондација "Регистар националног интернет домена" (РНИДС) је, у сарадњи са удружењем грађана "Tag-Web", 20. септембра 2018. организовала једнодневни бесплатни скуп "На клик до купца!" ради подршке пословном сектору из Крушевца и околине и едукације локалне интернет заједнице на тему пословног коришћења Интернета. Овај догађај је још један у низу које Фондација РНИДС организује широм Србије, у сарадњи са локалним партнерима.

Кроз четири предавања, бројне практичне савете и информације, присутни су имали прилике да сазнају више о основама интернет присуства, друштвеним мрежама, оптимизацији за претраживаче и оглашавању на Интернету.

Предраг Милићевић, руководилац Сектора маркетинга и комуникација у РНИДС-у је представио разлику између интернет присуства на свом и туђем домену, и објаснио како изабрати прави:

Милоје Секулић, оснивач и сувласник агенције "Homepage" и члан УО РНИДС-а је говорио о улози друштвених мрежа у присуству на Интернету и о њиховом правилном коришћењу:

Ненад Пантелић, SEO стручњак и извршни директор за маркетинг и раст у енглеској компанији „Sentinel Software“ је објаснио мале SEO тајне које пуно могу да помогну у бољем позиционирању у локалним претрагама:

Јелена Ожеговић, сарадница за маркетинг и комуникације у РНИДС-у је представила пут одлучивања који купци пролазе од момента када схвате да им одређени производ или услуга треба, па до саме онлајн или офлајн куповине: