You are here

1001 веб локација за српске предузетнике

16. 03. 2011.

Компанија СББ (Спрске кабловске мреже), у сарадњи са Регистром националног интернет домена Србије (РНИДС), покренула је акцију у којој обезбеђује за 1001 српску компанију која нема своју веб локацију, регистрацију домена .co.rs и израду и постављање презентације, без накнаде, као и хостовање код компаније СББ.

Предузетник или предузеће могу изабрати једно од пет различитих решења за дизајн локације. Свако решење је јединствено по дизајну и организацији, док сва обухватају исти број страница и обим садржаја. Садржај (текстови и фотографије) за локације, припремају предузетник или предузеће, у складу са упутствима.

Осим нове, бесплатне презентације, свака од 1001 локације добиће своје место и штанд на Виртуелном сајму, где предузетници могу да представе своје пословање. Уз 1001 веб локацију, предузетници и мала предузећа добиће и Виртуелни штанд где могу да поставе документа и мултимедијални садржај, величине до 101 МБ.

Пројекат “1001 сајт”, компаније СББ, чији је циљ лако и једноставно укључење 1001 новог пословног корисника на интернет сопственим презентацијама, суфинансирао је Регистар националног интернет домена Србије (РНИДС), у оквиру конкурса за суфинансирање пројеката којима се остварују основни циљеви националног интернет регистра.

У оквиру пројекта “1001 сајт”, СББ је до сада израдио 138 веб презентација. Неколико најбољих идеја за презентацију биће награђено, тако што ће тим предузетницимим презентације израдити професионална агенција, са динамичким веб страницама које су повезане са базом података.