You are here

Burek.com dočekao milionitog člana

27. 12. 2010.

Posle gotovo devet godina postojanja,na sajtu Burek.com je 26. decembra 2010. u 17.52 jubilarni milioniti član otvorio svoj korisnički nalog.  

Burek.com od 2002. uspešno ujedinjuje Internet prostor bivše Jugoslavije sa idejom da njegovi članovi potpuno slobodno razmenjuju iskustva bez kulturnih i istorijskih prepreka. Upravo zato je i odabran naziv Burek koje spaja naizgled nespojive ljude. U vremenu kada je nastao, na domaćem Internetu je postojalo nekoliko kvalitenih, usko specijalizovanih, tehničkih zajednica ali nijedna gde bi se običan korisnik mogao osećati kao kod kuće.  

Danas Burek.com pored milion registrovanih članova mesečno poseti i više od milion različitih ljudi. Mnogima od njih je zajednica prvi izvor informacija i mesto gde se mogu družiti sa ljudima na osnovu interesovanja a ne prethodnih poznanstava. To nimalo ne začuđuje obzirom da na Bureku ima preko pola miliona tema sa preko devet miliona komentara. Predani tim profesionalaca i veliki broj entuzijasta se brine da teme budu aktuelne i da se redovno ažuriraju. Tradicionalni mediji vrlo često prenose vesti i prateće sadržaje objavljene upravo na Bureku.