You are here

Održana konferencija Smart e-goverment 2010"

29. 10. 2010.
U Beogradu je održana šesta međunarodna konferencija i izložba "Smart e-goverment 2010", koju je organizovao ASIT, u saradnji sa Ministarstvom za telekomunikacije i informaciono društvo Republike Srbije, Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije, Privrednom komorom Srbije i profesionalcima iz oblasti IT tehnologija u javnom i privatnom sektoru.

 

Konferencija je održana u beogradskom hotelu "Continental" 28. i 29. oktobra, a skup je otvorila ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić.

 

Centralna tema skupa bila je "Razvoj novih servisa e-Uprave u regionu". Program skupa obuhvatio je četiri oblasti: Politika informacionog društva, Aplikacije e-Uprave, Smart kartice i elektronske ID tehnologije i Rešenja u oblasti zaštite elektronske vlade.

 

Na konferenciji su predstavljena vodeća tehnička dostignuća iz oblasti elektronskog poslovanja i aplikacija e-Uprave, a vodeće domaće kompanije prikazale su svoja rešenja u razvoju savremenih tehnologija za realizaciju javnih elektronskih usluga.

 

VIŠE INFORMACIJA: www.smartegov.rs