You are here

RNIDS na TELFOR-u 2011.

15. 11. 2011.

Od 22. do 24. novembra u Sava centru održaće se 19. po redu Telekomunikacioni forum – TELFOR, na kome će, u okviru dve teme, učestvovati i RNIDS. Kao najveći domaći i jedan od eminentnijih regionalnih godišnjih skupova stručnjaka koji rade u oblastima telekomunikacija i informacionih tehnologija, TELFOR je izrastao u forum u okviru koga se razmatraju sva relevantna pitanja telekomunikacija: tehnička, razvojna, regulatorna i ekonomska, pitanja proizvodnje opreme, usluga, servisa i funkcionisanja sistema.

22. novembra u 13.00 sati, u sali 1a/0, u organizaciji Digitalne agende, Diplo fondacije, RNIDS-a i RATEL-a, održaće se promocija knjige “Uvod u upravljanje Internetom”. U diskusiji povodom teme, za okruglim stolom će govoriti dr Jovan Kurbalija, direktor Diplo fondacije i autor knjige, Jasna Matić, državna sekretarka za Digitalnu agendu, Nenad Marinković, direktor RNIDS-a i dr Milan Janković, direktor RATEL-a.
Knjigu možete besplatno preuzeti na strani "Publikacije".

Istog dana, u istoj sali, od 13.45 sati, predstaviće se RNIDS. U okviru teme “Posle 5 godina rada, RNIDS na novom početku”, biće reči o retrospektivi urađenog i viziji daljeg razvoja, uz fokus na start novog, ćiriličkog, domena. Ispred RNIDS-a skupu će se obratiti Vojislav Rodić, predsednik Konferencije suosnivača RNIDS-a i Nenad Marinković, direktor RNIDS-a.