You are here

RNIDS u Kruševcu: o pravilnom poslovnom prisustvu na Internetu

21. 09. 2018.

Edukacija u KruševcuFondacija "Registar nacionalnog internet domena" (RNIDS) je, u saradnji sa udruženjem građana "Tag-Web", 20. septembra 2018. organizovala jednodnevni besplatni skup "Na klik do kupca!" radi podrške poslovnom sektoru iz Kruševca i okoline i edukacije lokalne internet zajednice na temu poslovnog korišćenja Interneta. Ovaj događaj je još jedan u nizu koje Fondacija RNIDS organizuje širom Srbije, u saradnji sa lokalnim partnerima.

Kroz četiri predavanja, brojne praktične savete i informacije, prisutni su imali prilike da saznaju više o osnovama internet prisustva, društvenim mrežama, optimizaciji za pretraživače i oglašavanju na Internetu.

Predrag Milićević, rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija u RNIDS-u je predstavio razliku između internet prisustva na svom i tuđem domenu, i objasnio kako izabrati pravi:

Miloje Sekulić, osnivač i suvlasnik agencije "Homepage" i član UO RNIDS-a je govorio o ulozi društvenih mreža u prisustvu na Internetu i o njihovom pravilnom korišćenju:

Nenad Pantelić, SEO stručnjak i izvršni direktor za marketing i rast u engleskoj kompaniji „Sentinel Software“ je objasnio male SEO tajne koje puno mogu da pomognu u boljem pozicioniranju u lokalnim pretragama:

Jelena Ožegović, saradnica za marketing i komunikacije u RNIDS-u je predstavila put odlučivanja koji kupci prolaze od momenta kada shvate da im određeni proizvod ili usluga treba, pa do same onlajn ili oflajn kupovine: