You are here

1001 veb lokacija za srpske preduzetnike

16. 03. 2011.

Kompanija SBB (Sprske kablovske mreže), u saradnji sa Registrom nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS), pokrenula je akciju u kojoj obezbeđuje za 1001 srpsku kompaniju koja nema svoju veb lokaciju, registraciju domena .co.rs i izradu i postavljanje prezentacije, bez naknade, kao i hostovanje kod kompanije SBB.

Preduzetnik ili preduzeće mogu izabrati jedno od pet različitih rešenja za dizajn lokacije. Svako rešenje je jedinstveno po dizajnu i organizaciji, dok sva obuhvataju isti broj stranica i obim sadržaja. Sadržaj (tekstovi i fotografije) za lokacije, pripremaju preduzetnik ili preduzeće, u skladu sa uputstvima.

Osim nove, besplatne prezentacije, svaka od 1001 lokacije dobiće svoje mesto i štand na Virtuelnom sajmu, gde preduzetnici mogu da predstave svoje poslovanje. Uz 1001 veb lokaciju, preduzetnici i mala preduzeća dobiće i Virtuelni štand gde mogu da postave dokumenta i multimedijalni sadržaj, veličine do 101 MB.

Projekat “1001 sajt”, kompanije SBB, čiji je cilj lako i jednostavno uključenje 1001 novog poslovnog korisnika na internet sopstvenim prezentacijama, sufinansirao je Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS), u okviru konkursa za sufinansiranje projekata kojima se ostvaruju osnovni ciljevi nacionalnog internet registra.

U okviru projekta “1001 sajt”, SBB je do sada izradio 138 veb prezentacija. Nekoliko najboljih ideja za prezentaciju biće nagrađeno, tako što će tim preduzetnicimim prezentacije izraditi profesionalna agencija, sa dinamičkim veb stranicama koje su povezane sa bazom podataka.